facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
Video: Kecoh Suami Isteri Berebut Anak Di Hospital Sungai Buloh | Sinar Hairan

SinarHairan

Video: Kecoh Suami Isteri Berebut Anak Di Hospital Sungai Buloh

loading...
Sungai Buloh - Di depan perkarangan Hospital Sungai Buloh kecoh apabila apabila seorang lelaki dan wanita berebut kanak-kanak yang merupakan anak mereka.

Video yang tular di medai sosial itu menyaksikan beberapa pengawal keselamatan hospital tersebut cuba untuk menenangkan keadaan apabila bapa kanak-kanak berusia dua tahun itu datang ke Hospital untuk membawa lari anaknya yang sedang di rawat dan dijaga oleh isteri.

Menurut laporan mStar Online, keadaan bertukar tegang apabila suaminya mula membawa keluar kanak-kanak berkenaan menggunakan sebuah kereta berwarna hitam.

Malah, usaha pengawal keselamatan untuk mendapatkan kanak-kanak itu tidak berjaya apabila mereka dihalang pengawal peribadi sekumpulan individu terbabit sebelum beredar menggunakan sebuah lagi kenderaan berwarna putih.

"Mana bodyguard dia tadi, tangkap dia... tangkap dia. Bodyguard dia jangan lari, tangkap dia," kata orang ramai yang berada di tempat kejadian.

Dalam video itu turut kedengaran bunyi raungan seorang wanita yang dipercayai ibu kepada kanak-kanak yang dilarikan itu.

Sementara itu, pihak pengurusan Hospital Sungai Buloh dalam satu kenyataan menafikan wujud usaha sekumpulan individu untuk melarikan seorang pesakit kanak-kanak dari hospital terbabit.

Sebaliknya, pihak hospital menjelaskan kekecohan itu berpunca daripada isu perebutan giliran penjagaan anak.

Menurut kenyataan itu, isu penjagaan kanak-kanak terbabit telah pun diputuskan mahkamah sebelum ini terhadap keluarga tersebut.

"Bapa kanak-kanak tersebut telah mengambil anak keduanya dari penjagaan ibunya di hospital ini semasa menemani anak pertama dirawat di sini," demikian menurut kenyataan tersebut.

loading...
loading...

0 Response to "Video: Kecoh Suami Isteri Berebut Anak Di Hospital Sungai Buloh"

Catat Ulasan