facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
#VIDEO ~ "I AM ME-Datuk Seri Vida" Bakal Popular | Sinar Hairan

SinarHairan

#VIDEO ~ "I AM ME-Datuk Seri Vida" Bakal Popular

loading...
"I AM ME-DSV" Bakal Popular

 Sejak lagu "I AM ME" nyanyian single pertama Datuk Seri Vida (DSV) Viral di facebook dan budak-budak kecil pun mengikut menyanyi dengan kedengaran seperti bunyi "Ayam Mee". Maka mak-mak pun bingung lagu apalah yang anak-anak mereka nyanyi.

 Lepas dah viral baru tahu yang lagu tu lagu " I am Me" rupanya.

Nampaknya lagu I am me bakal popular tak lama lagi.

Music video pun dah di lancarkan dan netizen macam biasalah kecoh bercerita di media itu ini di media sosial.


Bagi yang suka, sukalah. Yang mengecam pun macam biasa misi mengecam tak sudah-sudah. Well, bagi yang natural, ikut suka dia lah kan nak jadi penyanyi sekalipun.

 Jangan tak percaya music video di youtube pun dah cecah berpuluh ribu tontonan dah. Nak jadi apa sekalipun, kau orang kena yakin macam DSV. Apa pun boleh jadi. Betul tak semua?

 Lirik I Am Me 

I Want 
I Want You 
I Want 
I Want You 

 I Am Fun 
I Am Pretty 
I Am Beautiful 
I’m A Queen 

 I’m Inspire 
Your Desire 
I’m A Diva 
Living La Vida 

 Come To Me 
Sayang Sayang Sayang 

Say With Me 
Sayang Sayang Sayang 

 Come To Me 
Sayang Sayang Sayang 

Say With Me 
Sayang Sayang Sayang 

 I Am Me 
I Am Me 
I Am Me 

 I Am Fun 
I Am Pretty 
I Am Beautiful 
I’m A Queen 

 I’m Inspire 
Your Desire 
I’m A Diva 
Living La Vida 

 Come To Me 
Sayang Sayang Sayang 

Say With Me 
Sayang Sayang Sayang 

 Come To Me 
Sayang Sayang Sayang 

Say With Me 
Sayang Sayang Sayang 

 I Am Me 
I Am Me 
I Am Me 

 I Want 
I Want You 

I Want 
I Want You 

 I Am Me 
I Am Me 
I Am Me 

 I Am Me 
I Am Me 
I Am Me

 Lirik Lagu "I Am Me" dari Dato Seri Vida yang didistribusikan label KRU Music.

Untuk music video sila lihat youtube.

 
  credit
loading...
loading...

0 Response to "#VIDEO ~ "I AM ME-Datuk Seri Vida" Bakal Popular"

Catat Ulasan