facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
(VIDEO) Ini Nadia Nordin Yang Memukul Mangsa Dgn Botol Arak Sambil Rakam Video Mangsa Sehingga Menerima 15 Jahitan.. | Sinar Hairan

SinarHairan

(VIDEO) Ini Nadia Nordin Yang Memukul Mangsa Dgn Botol Arak Sambil Rakam Video Mangsa Sehingga Menerima 15 Jahitan..

loading...
KOTA BHARU: Inilah nadia nordin yang memukul mangsa dgn botol arak dan membogelkan (Separuh netizen berkata mangsa memang dalam keadaan berbogel kerana tengah bermaksiat dengan suami nadia) sambil rakam video mangsa sehingga menerima 15jahitan..mohon pihak pdrm ambil tindakan segera..terlalu kejam kerana nadia nordin sendiri yg sebarkan video bogel dan pukul..dan paling penting sekarang siapa ada video dia?dari pagi tadi mencari xjumpa2..kalau ada sila PM yer..nak buat rujukan khas..terima kasih..:D sumber berita dari FB Izu Wan




*Ni VIDEO sambungan cite nadia nordin ..video pukul suami (Video ke 2) - video pertama yg diupload dah dipadam khabarnya.. apa2 korang boleh play dulu aksi yg tak kurang hebatnya ni..hrmm



loading...
loading...

39 Responses to "(VIDEO) Ini Nadia Nordin Yang Memukul Mangsa Dgn Botol Arak Sambil Rakam Video Mangsa Sehingga Menerima 15 Jahitan.."

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ad video dia tak??

      Padam
    2. bodoh laki ni sepak ja terus bini kau tu. mmg la kau buat salah. tp bkn hak dia tuk pukul kau. kalau pompuan buat salah plak boleh plak kata maafkan lah dia. x patut buat dia mcm tu. APA LANCAU MAAF. kau bela la blk. woi betina nadia. x suka laki kau bt mcm tu mintak cerai saja la sial. bodo. kalau kau pandai jaga laki kau dia xkan cari lain la bodo.

      Padam
    3. batrisya kaisara diam la anjing

      Padam
    4. Batrisya kaisara diam la khinzir

      Padam
    5. Batrisya kaisara diam la khinzir

      Padam
    6. Batrisya kaisara ni biasa main ngn laki org jgk ker. Sedap mulut ckp org xpndai jga laki. Tgok laki kau plak bogel ngn kwn baik sndri. Padan muka.

      Padam
    7. Lelaki bacul sundal je pukul pempuan.. mcm dlm video tu.. nampak sht takut bini hahahahahahaha.. puiiiihhh potongla kote tu bagi makan anjing

      Padam
  2. Ohh.. Orang kelantan rupanya Nadia Nordin ni.. So tak hairan lah kan champion... hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hebat cara mak ayah kau besarkan kau

      Padam
  3. Lelaki dayus. Wlpun salah, jangan bg bini buat macam tu. Lepas kan lah dia dgn baik.

    BalasPadam
  4. X yah la pukul... bye bye take care je la... Hell u go

    BalasPadam
  5. Da mmg laki dia salah, pdan muka dia kena mcm tu.. tp ppuan tu pun x pyah la nk tnjuk kuat sgt.. jaga sikit kelakuan sbgai wanita.. pape pun, jantan tu mmg bodoh sbb da brlaku curang ngan kwn baik bini dia sndri.. dunia²

    BalasPadam
  6. Xyah kita org luo ni bzbodi nak wat ulasan..
    Back to basic..FEAR OF ALLAH..

    BalasPadam
  7. Mung wat nate apo kat ku?...he he he Loh la weh...mugo demo nellang gak

    BalasPadam
  8. Mung wat nate apo kat ku?...he he he Loh la weh...mugo demo nellang gak

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Kalau nak sebarkan ke apa pun, get your facts straight. She didn't actually pukul dengan botol arak, but yeah, something yang ada glass. To my understandings, she wasn't the one who posted the video because Nadia had explained it in a message, but please correct me if I'm wrong. You guys have to understand how painful it is if you find your husband hooking up with your BEST FRIEND. That girl is her best friend, and kena tikam belakang. They deserved it, biarlah kejam pun, she didn't actually 'kill' her. Even orang yang berzina tanpa ada pertalian sah pun kena hukum mengikut syariah. You won't know what she felt until YOU felt it yourself. I can even feel her pain when I saw that video. It was either a MAJOR meltdown to the point that could risk her psychological mind, or other things - or just let out her rage. And also, orang orang dekat komen ni, tak payah lah nak kaitkan what Nadia did dengan orang kelantan. A person's actions doesn't relate to anything based on their religion, their nationality or anything. I do agree that her actions did physically risked the girl's life, but I personally feel like the girl deserved that. A lesson to be learnt. A best friend, tikam belakang korang dengan SUAMI korang sendiri, apa korang rasa? I'm not supporting anything about the need to being violent towards anyone who did a mistake, because everyone does mistakes, but I'm just trying to put myself in her position and understand what she was feeling at the time. Maybe you guys should do that too.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sakit yg amat weh!!! Tak kena ta tau....

      Padam
  11. Kamu buka aib orang hari ini, Allah buka aib ku dekat akhirat nanti. Istighfar semua. Jangan smpai Allah bg kita ujian cmtu kat kita. Tgk cmne kita nak hadapi pulak? Lepastu org lain pulak kutuk kita? Bnde ni xkan habis. Maaf

    BalasPadam
  12. Kalau nak sebarkan ke apa pun, get your facts straight. She didn't actually pukul dengan botol arak, and you have to understand how painful it is if you find your husband hooking up with your BEST FRIEND. That girl is her best friend, and kena tikam belakang. They deserved it, biarlah kejam pun, she didn't actually 'kill' her. Even orang yang berzina tanpa ada pertalian sah pun kena hukum mengikut syariah. You won't know what she felt until YOU felt it yourself. Lepastu, orang orang dekat komen ni, tak payah lah nak kaitkan dengan orang kelantan. A person's actions doesn't relate to anything based on their religion, their nationality or anything. I do agree that her actions did physically risked the girl's life, but I personally feel like she deserved that. A lesson to be learnt. A best friend, tikam belakang korang dengan SUAMI korang sendiri, apa korang rasa? I'm not supporting anything about being violent towards anyone who did a mistake, because everyone does mistakes, but I'm just trying to put myself in her position and understand what she was feeling at the time. Maybe you guys should do that too.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Ke laut tangkap ikan jaws... hahahahahaha..

      Padam
  14. Yang penting is iman dalam diri, tanamkan sifat sabar yg tinggi, Allah uji bersebab. Mcm mane pun org buat kite maafkanlah mereka even perit mcm mane sekalipun, ape yg penting bukan ape yg ade di dunia, tp ape yg akn di bawa ke akhirat nnt. Jgn la buat bende yg boleh memudaratkan diri, mungkin xmati org tu, tapi KALAU mati? Bertambah dosa,lg besar dosa. Mmg sakit kena tipu dan ditikam belakang, tp sakit lg balasan di akhirat. Terlalu ramai org yang tidak menjaga iman dan mental mereka masa kini yg telah menyebabkan byk perkara yg tidak ptt berlaku telah pun berlaku. Allah mmberi ujian utk menguji iman. Tidak kira la kite alim atau pun tidak, berhijab atau pun tidak tapi iman dalam dri perlu kuat supaya tidak dipijak dn dihina. Its all about iman.

    BalasPadam
  15. And semua ni sgt2 memalukan kaum wanita. Xpernah lagi tgk vid lelaki malaysia gaduh sampai mcm ni. Haih, buat ape tunjuk hebat n sebarkan? Perempuan tu malu sbb maksiat tapi kau lagi malu sbb di cari polis atas dasar penderaan. Take a note girl. Jgn rebut laki, ramai lagi laki kat luar sane, yg single pun ramai. Tggu pilih je.

    BalasPadam
  16. ape la gaduh2 rebut satu jantan..bkn hensem pn..ape pnye selera la pmpuan tu..kah3

    BalasPadam
  17. Tanpa Nama27/9/16 8:50 PG

    laki tu da dapat pepek nadia.. pastu carik pepek lain.. mane tak bengang.. walaupun muka haprak si jantan tu tp betina telanjang tu bleh dok suka gk.. ape dah x de awe bundle yg smart2 ke?

    BalasPadam
  18. Tanpa Nama27/9/16 9:47 PG

    Manusia zaman sekarang. Tuhan pun dah macam korang tak takut. Bodow

    BalasPadam
  19. Dah brp lama bini dia nie khatam muay thai...tuu yg dpt 15jahitan tuu..ganas sungguh...

    BalasPadam
  20. Dah brp lama bini dia nie khatam muay thai...tuu yg dpt 15jahitan tuu..ganas sungguh...

    BalasPadam
  21. kdg2 bodoh jgk pmpuan yg komen..ko xduduk tmpt nadia,ko bley la ckp,xpyh brebut jntan,cbe ko jmp laki ko tgh beromen ngn betina lain,dlm keadaan mngaibkan,xkan ko nak masok serbu pas2 say bye2 je..mmg ptot pn btina 2 kena,n jantan bodoh 2 ptot direjam sama...

    BalasPadam
  22. Along Cham relax je takde bantai2 sape2. sama je kes. sebab tu la lelaki jadi ketua keluarga. lelaki lebih stabil, sabar, matang and berkepimpinan.

    BalasPadam
  23. Tanpa Nama28/9/16 3:29 PG

    Bukan lawa pun si fatin tu. Tetek pun kecik layut je. Jauh beza dgn nadia nordin. Betina sangap. Nape kau x buat dgn ayh kau je? Kau kan suka laki org. Nnti msti mak kau ckp kau x bersalah sbb kau kan baik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. x lawa. tp klu jenis jalang senang kangkang. apalagi? taruk laaaaaaaaa...

      Padam
  24. Bodoh laki die, dh bini buat gitu cerai trus je la. Nti kwen je lain... yg bini pn bodoh jatuh kn maruah kaum sejenis. Smua yg tr libat patut di ambil tndakan.

    BalasPadam
  25. Klau la korang ade buat salah, lpas 2 ksalahan korang dirakam dn di sebar kn dlm keadaan mnaib kn cm video 2, agak2 pe yg korg rase n yg korg akn buat? Klu nk pukul pn jgan la smpai mnaib kn org, bukan die je yg akn malu. Fmly die yg xbesalah pn dpat malu.

    BalasPadam
  26. klate? huh.. hok budu tera sungguh bab main ni. siap gaduh. parok mu...parokkkkk....gedebe sungguh...kikikiki

    BalasPadam